Днями було підведено підсумки обласного конкурсу з інформаційних технологій учнівської молоді «IT_TEEN_IF». Організаторами був Івано-Франківський обласний державний центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

У конкурсі взяло участь 38 дітей із закладів загальної середньої, професійно-технічної та позашкільної освіти. Представники з 10-ти громад області!

І школярі Ворохтянського ліцею здобули перше місце на конкурсі у номінації «Відеомейкінг» із роботою під назвою «Незламні»???? Нагороду присудили за рішенням журі серед здобувачів освіти старшої вікової категорії, де приймали участь діти від 15 до 21 років.  

Вітаємо членів команди:

Хомин Юлію

Майданника Дмитра

Молдавчука Степана 

Кириченко Софію

та їх керівника – вчительку інформатики Анастасію Дембович.

Та з радістю ділимося їх конкурсною працею – відеоекскурсія Ворохтою. Там діти показують Меморіал Героїв, згадують про загиблих захисників громади, зокрема свого вчителя фізкультури Олександра Простака, беруть інтерв’ю у старожилки Ворохти Хомин Тамари і знімають пейзажі заквітчаного селища. 

Вітаємо конкурсантів та керівника із заслуженою перемогою! Пишаємося і бажаємо, щоб ця перемога була лише початком вашого творчого шляху.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30