Ця дата має на меті привернути увагу до проблем дотримання прав дітей — зокрема їхнього права на життя і свободу думки, можливості здобувати освіту. 

Проте вторгнення окупанта залишило чорний слід у житті кожного маленького українця.

Агресія росії відбирає у них шанс на безтурботне дитинство і спокійний розвиток, заповнюючи дні звуками повітряних тривог, очікуванням повернення батька чи матері з фронту та навчаючи жахливого слова «війна».

Тому величезна вдячність нашим захисникам, які виборюють мирне майбутнє для дітей країни.

Ми також зобов’язані робити все можливе, щоб забезпечити гідне життя малечі. Задля їх щирих усмішок і легкої розваги Татарівський центр культури підготував невеликий сюрприз: святкову програму, що відбудеться сьогодні, 1 червня.

Напередодні, у Ворохтянському центрі культури діти мали можливість пофантазувати сповна і скласти свою флористичну композицію на майстер-класі. А 4 червня у Ворохті ми вшануємо пам’ять всіх українських дітей, які стали жертвами російської агресії. Детальніше про ці заходи – на фото внизу. 

Просимо Бога, щоб не тільки сьогодні, але і в будь-який інший день кожна дитина була оточена любов’ю, турботою та забезпечена правом на світле майбутнє. 

Світлини: Freepik, Центр культури, дозвілля, молоді та спорту Ворохти/Facebook, Татарівський центр культури, дозвілля, молоді та спорту/Facebook.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30