Встановлено світлофорний об’єкт у селі Татарів на т-подібному перехресті автодоріг Н-09 “Мукачево – Львів” та Р-24 “Татарів – Кам’янець-Подільський”.

Останні роки кількість туристів, а з ними і машин, все збільшувалася. На цьому перехресті спричинялися затори, перейти на інший бік дороги, виїхати на авто з боку с-ща Ворохта було складно і небезпечно.  А тому регулювання руху за допомогою цих світлофорів стало необхідністю, особливо під час туристичного зимового сезону.

Певний час світлофори працюватимуть у тестовому режимі, а згодом – запрацюють повноцінно. Про це ми повідомимо додатково на наших сторінках у соцмережах.

Варто відзначити, що втілення цього проєкту здійснюється у рамках співпраці Ворохтянської селищної ради та Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області. Проєкт світлофорного об’єкту було виготовлено за кошти Ворохтянської селищної ради, а фінансування монтажних робіт за рахунок коштів із державного бюджету. 

Висловлюємо подяку за допомогу та сприяння керівнику Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області Василю Буджаку та його заступнику Михайлу Новосільському.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30