Мешканці громади та люди, що знайшли тут прихисток! 

Другий рік повномасштабного вторгнення був непростим для всіх. Адже цьогоріч ми поховали воїнів з громади, що тепер навічно у Небесному строю. На додаток стрес, переживання, фінансова нестабільність, невпевненість у майбутньому, повітряні тривоги, постійні обстріли, людські втрати у кожному куточку України добряче нас виснажили. Хоча, дякуючи Богу, більша частина цього Ворохтянську громаду оминула. 

Попри складні умови, ми продовжили жити, працювати та розвиватися. 

Тому, сьогодні я хочу подякувати кожному з вас за цей рік. Тим, хто працює та наближає нашу перемогу: дякую волонтерам за те, що днями й ночами пакуєте посилки на фронт; дякую підприємцям за ініціативність, донати та підтримку заходів, де збирають кошти на потреби армії; дякую вірянам за молитви про наших оборонців; дякую мешканцям, що працювали та донатили. Я також дякую працівникам апарату Ворохтянської селищної ради, Татарівського старостинського округу, комунального підприємства, закладів освіти, культури, спорту за щомісячні внески на потреби військовослужбовців, організацію та допомогу під час благодійних заходів. 

Всі ви у 2023 році плідно попрацювали й організували, відвідали, долучилися до понад дюжини креативних зборів на українську армію в нашій громаді. Кожен з вас став рушійною силою та надійним тилом для наших військових. 

Найбільші слова вдячності вам, Захисники та Захисниці! За оборону нашої держави, за ваші титанічні зусилля, за стійкість перед ворогом попри холод, багно та спеку.

Саме ви сьогодні виборюєте наше майбутнє. Ціною власного здоров’я, подекуди – життя, ви даруєте можливість прийдешнім поколінням народитися у вільній та квітучій Україні. Низько вклоняюся і щиро дякую за вашу мужність та сміливість.

Дорогі мешканці та гості громади! Бажаю у 2024 році нам всім бути стійкими, непохитними у своїй вірі у Перемогу над ворогом, готовими до труднощів та відкритими до приємних несподіванок. Ніхто не знає, чого очікувати у новому році. Та впевнений – ми маємо і будемо продовжувати безперечно підтримувати оборонців, піклуватися про себе, свої рідних та дітей, працювати у тилу та все ж розвиватися. Бо у нас є майбутнє і його для нас вигризають на фронті кожної секунди.

Вітаю з прийдешнім 2024 роком! 

З повагою 

Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк

  • Ілюстрація: Artem Gusev

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30