Створено робочу групу щодо усунення земельних накладок

Тринадцятого липня відбулася чергова тридцята сесія Ворохтянської селищної ради під головуванням селищного голови Олега Дзем`юка та секретаря ради Ярослава Білоуса.

Розпочали сесію хвилиною мовчання за загиблими Героями нашої громади та молитвою за благополуччя України. Далі учні Ворохтянського ліцею продемонстрували свій проєкт “Школа очима дітей” з пропозиціями щодо оформлення творчого коридору в ліцеї.

Всього у засіданні взяли участь 14 депутатів. Під час сесії розглянули 7 питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Найбільш гостро стояло питання усунення накладок земель Карпатського національного парку (КНПП) на земельні ділянки комунальної та приватної форми власності. У напрацюванні шляхів вирішення цього питання брав участь директор КНПП Степан Гошовський та провідний інженер відділу державної охорони природно-заповідного фонду Василь Бойко. У підсумку вирішили створити робочу групу з представників громадськості, КНПП, працівників земельного відділу Ворохтянської селищної ради та депутатів.  А також вирішено написати колективний лист-звернення щодо цього питання до Президента України, Прем’єр Міністра, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, голови Івано-Франківської ОВА і т.д. На даний момент робочій групі доручено до наступної чергової сесії опрацювати всі питання відповідно протоколу постійної комісії з  земельних питань, екології та містобудування від 13.06.2023 року, та надати інформацію селищному голові.

Крім того, на засіданні розглянули та ухвалили рішення:

  • про зміни до бюджету Ворохтянської селищної ради на 2023 рік;
  • про затвердження розпоряджень селищного голови; 
  • про детальне планування території;
  • про розгляд земельних питань;
  • про внесення змін та доповнень до рішення Ворохтянської селищної ради від 11.02.2021 № 58-5/2021 «Про затвердження Програми земельної реформи Ворохтянської селищної ради на 2021-2023 роки»
  • різне

Рішення сесії будуть оприлюднені протягом п’яти робочих днів згідно Закону України “Про доступ до публічної інформації”. Ознайомитися з ними ви зможете на офіційній сторінці Ворохтянської селищної ради у категорії “Рішення сесії”.

Запис сесії можна переглянути на Facebook-сторінці ради.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30