У Татарові відбулося офіційне відкриття технологічного підприємства «Роботікс Інженерія», яке займається виготовленням автоматизованих зварювальних роботів. Такі машини сприяють більш продуктивній праці зі зварки та обробки металу.

Компанія “Роботікс” є системним партнером Panasonic Robot & Welding Europe в Україні. Серед її основних можливостей:
✅️ роботизація/автоматизація конкретних виробничих процесів;
✅️ виконання зварювальних тестів;
✅️ виготовлення, поставка, установка, налаштування і запуск роботизованого комплексу тощо.

На урочистому відкритті підприємства був присутнім Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк, який високо оцінив рівень автоматизації виробництва та відзначив, що селищна влада завжди сприятиме та допомагатиме підприємцям, які розвиватимуть бізнес на теренах нашої громади, адже це сприятиме створенню нових робочих місць і надходженням до селищного бюджету Ворохтянської громади.

До привітальних слів також долучилися голова Надвірнянської районної військової адміністрації Пасько Володимир, народний депутат України Василь Вірастюк, керуючий справами виконкому Юрій Галик, депутат селищної ради Галина Косило, парох церкви св. Великомученика Димитрія с. Татарів о. Петро Попович, місцева підприємниця Наталія Кульчицька та чимало жителів та гостей нашої громади.

Бажаємо підприємству багато замовлень, розвитку, процвітання…

P.S. Власник підприємства, талановитий інженер Євген Ільченковже декілька років з сім’єю мешкає у с. Татарів, але всі виробничі потужності розміщувалися в Ірпіні. З початком війни йому довелося провести релокацію підприємству до Татарова.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30