Відповідно до ст. 21 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови КМУ від 25.05.2011 № 555 «Порядок проведення громадських слухань щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Ворохтянська селищна рада повідомляє, що з 29 вересня 2023 року по 28 жовтня 2023 року (включно) триватимуть громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів до проєкту містобудівної документації на місцевому рівні.

Предмет обговорення:

детальний план території (ДПТ) в межах розміщення земельних ділянок приватної власності, для зміни їх цільового призначення – для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна  ділянка) та для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування, які знаходяться  по вул. Говерлянська  у смт Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Замовником проєкту є Ворохтянська селищна рада (далі – Замовник).
Розробником проєкту ДПТ є ТОВ «Лекстатус груп».

Громадські слухання заплановані на 10.10.2023 (вівторок) об 11:00 год. за адресою: Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, смт Ворохта, вул. Д. Галицького,41, приміщення селищної ради (ІІ поверх, зал засідань).

Підстава розроблення проєкту: рішення Ворохтянської селищної ради від 18.05.2023  за № 275 – 29/2023; завдання на проектування. На період дії правового режиму воєнного стану матеріали проєкту містобудівної документації на місцевому рівні не публікуються на офіційному веб-сайті селищної ради, оскільки підлягають обмеженню. Тому ознайомитися з матеріалами можна на паперових носіях у відділі архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та земельних відносин Ворохтянсьокої селищної ради (смт Ворохта, вул. Д. Галицького, 41, І поверх).

Зауваження та пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника за поштовою адресою: 78595, Івано-Франківська обл., Надвірнянський район, смт Ворохта, вул. Д. Галицького, 41 та за електронною адресою: vorohta_sr@ukr.net.
Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій: Світлана СІЩУК – начальник відділу архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та земельних відносин Ворохтянської селищної ради, тел.: (096) 55-38-421.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (зокрема, в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документу. Усі зауваження і пропозиції до проєкту детального плану території, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду. Анонімні зауваження та пропозиції не реєструються і не розглядаються. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються

Громадські слухання проводяться відповідно Постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011р. Вимоги до учасників – подання підтверджуючих документів для ідентифікації фізичних осіб та представників юридичних осіб.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30