Детального плану території на земельні ділянки приватної власності, для зміни їх цільового призначення – для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка) та для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної  інфраструктури та закладів громадського харчування, які знаходяться по вул. Говерлянська у смт Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської області 

1) Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

«Детальний план території на земельні ділянки приватної власності, для зміни їх цільового призначення – для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка) та для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної  інфраструктури та закладів громадського харчування, які знаходяться по вул. Говерлянська у смт Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської області» є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та землевпорядною документацією, що визначає планувальну організацію та розвиток території, призначений для уточнення положень Генерального плану смт Ворохта і визначення містобудівних умов та обмежень.

 2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Ворохтянська селищна рада Надвірнянського району Івано-Франківської області.

3) Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення починається з 01 серпня 2023 року і триває до 30 серпня 2023 року.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документа державного планування. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

Проведення громадських слухань щодо заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території на земельні ділянки приватної власності, для зміни їх цільового призначення – для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка) та для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної  інфраструктури та закладів громадського харчування, які знаходяться по вул. Говерлянська у смт Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської області»  не здійснюється.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися із заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування:

Ознайомитись із Заявою про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту «Детальний план території на земельні ділянки приватної власності, для зміни їх цільового призначення – для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель i споруд (присадибна ділянка) та для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної  інфраструктури та закладів громадського харчування, які знаходяться по вул. Говерлянська у смт Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської області» можна в Ворохтянській селищній  раді за адресою: смт Ворохта, вул. Д. Галицького, 41.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту також розміщена на офіційному сайті селищної ради ради та доступна за посиланням: https://vorokhtianska-rada.gov.ua/wp-content/uploads/2023/07/zayava_dlya_vyznachennya_obsyagu_vorohta.docx

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Ворохтянська селищна рада Надвірнянського району Івано-Франківської області.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:

78595,  Івано-Франківська область, Надвірнянський р-н., смт Ворохта, вул. Д. Галицького, 41

Зауваження і пропозиції можуть бути надіслані на електронну пошту:

електронна пошта: vorohta_sr@ukr.net

телефон +38 (03434) 4-14-55

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 01.08.2023 р. по 30.08.2023 р.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Ворохтянська селищна рада Надвірнянського району Івано-Франківської області.

 4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування:

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30