З цього приводу відбулася робоча зустріч, під головуванням Ворохтянського селищного голови Олега Дзем’юка. У зібранні також взяли участь: начальник відділу туризму, зовнішніх зв’язків та інвестицій Віталій Кермощук, представники та тренери спортивної школи, спортивного клубу «Ворохта», ветерани спорту та жителі громади.
Основні питання обговорення: коли, як і в якому форматі проводити урочистості? За підсумками зустрічі, вирішили проводити святкування у рамках чемпіонату України з стрибків трампліну та лижного двоборства у Ворохті 18-20 лютого. Також створили оргкомітет святкування до якого увійшли: – Михайло Марків (голова оргкомітету), Юрій Гриньків, Валерій Одайський, Ярослав Макаревич, Віталій Кермощук, Дмитро Дутчак та Ігор Гладиш.
Запрошуємо до співпраці всіх активних мешканців громади, представників бізнесу, мас-медіа, партнерів та бажаючих долучитися до організації та проведення святкувань з нагоди сторіччя ворохтянських трамплінів.
P.S. Варто відзначити, що саме 1922 роком датована перша, офіційна письмова згадка про відкриття професійного трампліну та проведення змагань зі стрибків на лижах у Ворохті.

3 коментарі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30