З 23 по 25 травня у селищі Ворохта пройшов чемпіонат громадської організації “Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство Колос” з дартсу серед територіальних громад України. Всього участь взяло 18 команд з усіх куточків держави. Одним з суддів був чемпіон України з дартсу, учасник міжнародних турнірів Володимир Залевський.

Івано-Франківську область на змаганнях представляла команда Ворохтянської ТГ у складі Олега Дзем’юка, Івана, Жанни та Данила Білоусів.

Наші гравці продемонструвала високу майстерність і за підсумками зайняли третє загальнокомандне місце в абсолютному заліку. Боротьба за бронзу вийшла дуже напруженою, адже різниця між гравцями Щербанівської громади Полтавської області і учасниками нашої громади склала лише одне очко.

В особистій першості також дуже вдало виступила Жанна Білоус, яка зайняла друге місце та була нагороджена грамотою.

Загалом чудові результати змагань та прекрасна гра! Вітаємо всіх учасників та переможців – команду Авдіївської територіальної громади.

Радіємо, що дартс стає все більш популярним на Прикарпатті! Це є, зокрема, великою заслугою ГО “ВФСТ “Колос” та їх голови Олександра Мендуся, а у нашій громаді популяризацією та допомогою під час організації таких турнірів займається директор фізкультурно-оздоровчого клубу “Олімп” Іван Білоус.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30