Сьогодні, 3 липня, працівники комунального демонтували радянський пам’ятник у центрі Ворохти, який перевезли на склад підприємства.
Совкова статуя бовваніла поруч з Меморіалом Героїв нашої громади, а це як мінімум вияв неповаги до загиблих Захисників… Адже ці люди пожертвували своїм життям задля того, щоб Україна зберегла незалежність, а російська окупація не повторилася. Під час агресії держави-терориста проти нашої Батьківщини кожен пам’ятник, статуя чи назва про радянське минуле України є неприємним для всіх нас.

Демонтажні роботи проводилися у відповідь на колективне звернення родичів загиблих героїв нашої громади та у рамках виконання Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”.

Примітка. Тридцятого червня виконавчий комітет Ворохтянської селищної ради ухвалив рішення №64 Про демонтаж пам’ятника. Переглянути його можна за посиланням: https://vorokhtianska-rada.gov.ua/…/%e2%84%9664-pro…/

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30