16 лютого о 15.00 з гімну, хвилини мовчання за загиблими воїнами України та подяки Захисникам і Захисницям, розпочався публічний звіт голови Ворохтянської ТГ Олега Дзем’юка у приміщенні Ворохтянського центру культури. Перша частина звіту була присвячена ознайомленню мешканців громади з втіленим проєктами та загальним освоєнням бюджетних коштів протягом двох останніх років. Друга – відповіді на питання від присутніх.

На захід були запрошені голова Надвірнянської РДА Петро Хмельовський, перший заступник голови Ростислав Стасько, народний депутат Верховної Ради Василь Вірастюк, його помічник – голова бюджетної комісії Надвірнянської РДА Олександр Кушлик, керівники комунальних закладів селищної ради, а також мешканці Ворохтянської громади.

У звіті йшлося про виконані роботи у 2022 та 2023 роках, зокрема про доходи та витрати протягом тих років, соціальну допомогу населенню, допомогу нашим військовослужбовцям, проєкт DECIDE та залучення грантових коштів для розвитку туристичної сфери.

Присутні мали змогу публічно поставити свої запитання очільнику громади, начальникам відділів селищної ради та керівникам закладів. Громадськість в основному цікавили питання облаштування нового кладовища, відновлення роботи канатно-крісельної дороги в урочище “П’ятихатки” та введення в експлуатацію нового котла у Ворохтянському ліцеї. На жаль, звіт відвідали тільки п’ятеро депутатів Ворохтянської селищної ради.

Також обговорювали про плани на 2024 рік. Детальніше – у презентації, яку ви можете переглянути за посиланням:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30