За підтримки швейцарсько-українського Проєкту DECIDE (“Децентралізація для розвитку демократичної освіти”)

Днями у залі засідань Ворохтянської селищної ради відбулася перша, ознайомча, робоча зустріч з розробки Стратегії розвитку освіти Ворохтянської територіальної громади.

У робочу групу увійшли працівники культури, освіти, селищної ради та представники від батьківського комітету. Експерт Проєкту DECIDE та очільниця робочої групи Марія Баран підкреслила, що головною метою Проєкту DECIDE є надання допомоги громадянам територіальних громад у долученні до демократичного врядування та отримання рівного доступу до якісної освіти.

Під час зустрічі відбулося ознайомлення з методологією роботи над Стратегією розвитку освіти, покроковими етапами розробки Стратегії, комунікаційного плану та завданнями стратегічного планування в рамках реалізації проекту DECIDE.

Експертом Проєкту Марією Баран неодноразово наголошувалося, що розробка та обговорення Стратегії неможлива без участі громадськості. Адже систематична комунікація із мешканцями громади дозволить врахувати їхні побажання та зауваження, для того щоб визначити пріоритетні напрямки розвитку освіти в громаді.Проєкт #DECIDE впроваджується DOCCU та PHZH International Projects in Education – IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30