Шостого грудня, під головуванням очільника громади Олега Дзем’юка та секретаря ради Ярослава Білоуса, відбулася чергова двадцять третя сесія Ворохтянської селищної ради. Участь в засіданні взяли чотирнадцять депутатів, які розглянули сім питань порядку денного та ухвалили відповідні рішення.

Серед найважливіших: опрацьовано питання внесення змін до бюджету Ворохтянської селищної ради на 2022 рік. Доповідач – начальник фінансового відділу Ірина Бойко, проінформувала депутатів щодо пропозицій по змінах до бюджету. Після обговорення, було прийнято рішення, про спрямування 265-ти тис. грн. для придбання генераторів для Ворохтянського і Татарівського центрів культури, дозвілля, молоді та спорту (колишні Будинки культури), приміщень Ворохтянської селищної ради та Татарівського старостинського округу і Татарівської амбулаторії ЗПСМ. Окрім того, із залишків освітньої субвенції спрямовано 155 тис грн. для придбання генератора та циркуляційних насосів для котельні Ворохтянського ліцею. Також, для потреб закладів дошкільної освіти «Лісова казка» та «Ліщинка» передбачено придбання двох ноутбуків на суму 31 285 грн із залишків інклюзивної субвенції.

На сесії також внесли зміни до рішення «Про затвердження бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу у Ворохтянській селищній раді», затвердили звіт про виконання бюджету Ворохтянської селищної ради за дев’ять місяців 2022 року та розпорядження селищного голови. Розглянули на засіданні також земельні питання та дозволи на детальне планування територій.

На завершення сесії, депутати ухвалили важливе звернення до керівників держави та області, щодо критичної потреби у шкільних автобусах для закладів освіти громади: Ворохтянського ліцею та Татарівської гімназії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30