Всім відомо про важливість брендингу для розвитку туризму та економіки, адже саме бренд та його вміла промоційна кампанія дасть можливість створити неповторний образ селища, підвищити його впізнаваність, зацікавити туристів і залишити унікальні та незабутні спогади пов’язані саме з Ворохтою.
Наше селище асоціюють із засніженими горами, спортивними базами, зимовими видами спорту, горою Говерла, кам’яними арковими мостами (віадуками), гуцульською архітектурою, санаторіями, джерельною водою, чистим повітрям, неймовірними краєвидами…
Однак, окрім своїх асоціацій з Ворохтою, є одна загальна для всіх і пов’язана вона буде з логотипом та слоганом. Саме їх і використовуватимуть місцеві мешканці, для виготовлення різної продукції, зокрема і сувенірної.
Проконсультувавшись з маркетологами, експертами, агенцією туристичних ініціатив та врахувавши думки громади робоча група вирішила обрати слоган – “Скочимо до Ворохти”.
Запрошуємо усіх бажаючих на презентацію туристичного бренду, який буде представлено 3 липня 2021 року о 12:00 за адресою смт Ворохта, вулиця Данила Галицького, 31 а (готель Оксамит).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30