Місцевий бізнес “Phoenix Invest” за власні кошти облаштував дитячий майданчик у центрі селища Ворохта.

Втілюючи цей проєкт, підприємство виконує власну соціальну місію як свідомого бізнесу. Хоч така практика поки є незвичною для нашої громади, в Україні вона стає все поширенішою.

Дуже тішиться, що у нас відбувають позитивні зрушення і зміни у цьому напрямку. Тепер діти мають вільний простір для власних розваг із сучасними атракціонами та спеціальним травмобезпечним покриттям, а ТОВ “Фенікс Інвест ДП” – повагу та щиру вдячність від всіх мешканців селища.

Хочемо зазначити, що облаштування відбувалося у межах Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Ворохтянською селищною радою та ТОВ “Фенікс Інвест ДП”. Приємно, що підприємці самі стають ініціаторами співпраці і у нас є обопільна згода щодо покращення простору Ворохти.

“Дякую Олександру Редьку, одному із засновників волонтерського центру Phoenix, за ініціативність та безкорисливе бажання сприяти розвитку громади. Надіємося на подальшу плідну співпрацю”, – зазначив селищний голова Олег Дзем’юк.

Уточнюємо: дитячий майданчик є відкритим громадським простором, а земля, на якій він знаходиться – комунальна.

Також просимо шанобливо ставитися до атракціонів та дотримуватися правил благоустрою на території. Пам’ятайте, що це майданчик для дітей, а не дорослих.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30