Сьогодні у с. Татарів завершилася перша зміна роботи літнього клубу  DECIDE Summer Clubs – «Ми вдома – в Україні» за підтримки проєкту DECIDE, який спрямовано на підтримку двох важливих реформ – освіти та децентралізації.

У проведенні першої зміни літніх активностей  взяли участь працівники Татарівської гімназії, (Альбіна Янишин, Світлана Василишин, Наталія Казимирів та Надія Гаврилюк). Протягом десяти днів педагоги забезпечили змістовне дозвілля для майже п’ятдесяти дітей різного віку (до літнього клубу долучали й дітей ВПО). Для дітей організовувалися тренінги, тематичні гуртки та спортивні естафети, квести на тематику громадянської освіти.

Для проведення літнього клубу від проєкту DECIDE вихователі отримали також комплект методичних розробок, спорт інвентар, обладнання та безкаркасні меблі для облаштування зон відпочинку на відкритому просторі. Окрім того для організаторів проведення DECIDE Summer Clubs – «Ми вдома – в Україні», залучених вихователів та педагогічних працівників проводилися сесія тренінгів на тематику соціально-психологічної підтримки дітей та підлітків, а також безпеки життєдіяльності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30