Сьогодні, 19 травня у нашому селищі офіційно відкрилося відділення (хаб) від благодійної організації «Карітас Коломия УГКЦ».
Організація розмістилася в одному із приміщень санаторію «Смерічка» (вул. Д. Галицького, 65-а, біля залізничного переїзду). У часі військового стану «Карітас» активно допомагає внутрішньо переміщеним особам, зокрема вони тут зможуть отримати допомогу (харчові набори, гігієнічні засоби, одяг…).
Варто відзначити, що організація працює не тільки із переселенцями, а й з місцевими жителями, які потребують соціальної допомоги та підтримки. «Карітас» проводить різноманітні акції з психологічної допомоги, юридичної консультації, активно працює з дітьми та впроваджує чимало інших соціальних проектів.
Впевненні, що наша співпраця принесе чималу користь Ворохтянської громаді у напрямку соціальної роботи та підтримки потребуючих.
Контактний телефон хабу «Карітас Ворохта» – 096-05-77-578.
Висловлюємо вдячність пароху Ворохти о. Василю Михайлюка за сприяння та допомогу у відкритті хабу, керівнику санаторію «Смерічка» Роману Косило за надання приміщення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30