У рамках розробки Стратегії розвитку освіти Ворохтянської громади за підтримки проєкту #DECIDE, робоча група проводить опитування, метою якого є вивчення стану освіти в громаді.

Результати цього дослідження стануть відправною точкою для планування подальших кроків розвитку освіти, тому просимо вас не бути байдужими та пройти анонімне онлайн-опитування, яке нещодавно було опубліковане в батьківських, педагогічних та учнівських групах.

Тільки спільними зусиллями влади, освітянської спільноти та активного громадянського суспільства ми зможемо забезпечити умови для здобуття нашими дітьми якісної освіти.

Освітяни, батьки учнів та старшокласники, ваша думка надзвичайно важлива – пройдемо опитування та станемо залученими до написання Стратегії.

Результати ми опублікуємо після завершення опитування

Ваша думка для нас є НАДВАЖЛИВОЮ. Команда робочої групи заздалегідь вдячна кожному, хто долучиться до спільної справи – формування Стратегії розвитку освіти.

Проєкт #DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education – IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30