У рамках пілотування курсу за вибором «Вчимося жити в громаді» та за підтримки швейцарсько-українського Проєкту #DECIDE відбулася зустріч Ворохтянського селищного голови Олега Дзем’юка із учнями восьмого класу Ворохтянського ліцею.
Перш за все, селищний голова коротенько розповів про себе та ознайомив школярів із діяльністю Ворохтянської селищної ради.
У ході спілкування учні цікавилися перспективами розвитку Ворохтянської громади та специфікою роботи селищного голови. Окрім того, діти підготували низку цікавих запитань, щодо розвитку інфраструктури селища, збереження довкілля та безпеки в громаді при надзвичайних ситуаціях…
Як зазначив очільник Ворохтянської громади, спілкування з школярами заряджає позитивною енергетикою та новими ідеями. “Обов’язок влади – розвивати освітню галузь громади і створити всі умови задля того щоб молоді люди залишалися жити і працювати у нашій громаді”, – підсумував селищний голова.
P.S. Мета курсу «Навчаємось жити в громаді» — розвивати спроможність і вмотивованість учнівської молоді до активної громадської участі на місцевому рівні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30