У четвер відбулася перша робоча зустріч щодо розробки Стратегії розвитку гімназії у Татарові. На ній були присутні Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк та староста села Юрій Ясінський, директорка закладу освіти Любов Павлюк, вчителі, учні, батьки та ментори DECIDE: Дутчак Алла та Пониполяк Галина – методистки лабораторії управління та організації освіти Івано-Франківського ОІППО, Кушла Ірина – методистка лабораторії дошкільної та початкової освіти Івано-Франківського ОІППО.

Говорили про шлях, який повинні пройти учасники освітнього процесу для формування ґрунтовної Стратегії на декілька років. Так, спершу вчителям, учням та батькам прийдеться пройти опитування, яке стане підвалиною для узагальненого аналізу і формування чітких цілей у розвитку гімназії. Як висловилася директора Любов Онуфріївна, одна з цілей вже є – це національно-патріотичне виховання гімназистів.

Протягом майже року над Стратегією розвитку закладу буде працювати спеціально створена робоча група, куди входитимуть активні школярі, вчителі, батьки та інші бажаючі.  Весь процес написання буде супроводжуватися порадами та рекомендаціями від менторів Швейцарсько-українського проєкту DECIDE. Зазначимо, що аналогічний процес минулого року пройшов Ворохтянський ліцей.

«Стратегія гімназії відображатиме спільне бачення всіх учасників освітнього процесу щодо того, як має виглядати школа у майбутньому і яким чином цього досягти. Тож спільними зусиллями крок за кроком будемо працювати над покращенням якості освіти у громаді» – коментує селищний голова Олег Дзем’юк.

Попередньо, на грудень 2024 року заплановано завершити написання Стратегії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30