З 16 серпня, вчителя математики, Несторук Ірину Миколаївну призначено на вакантну посаду директора ліцею на період дії воєнного стану. Призначення відбулося згідно з розпорядженням Ворохтянського селищного голови №138-к від 16.08.2023 року та відповідно до ЗУ “Про правовий режим воєнного стану”, “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Призначення відбувається без проведення конкурсу, на умовах контракту. Після закінчення чи скасування воєнного стану не пізніше 12 місяців згідно закону буде проведено конкурс та, відповідно, укладено контракт з його переможцем.

Вітаємо Ірину Несторук з новою посадою! Впевнені, що Ви з честю та гідністю будете виконувати свої професійні обов’язки, фахово керуватимете навчальним закладом та робитимете все можливе для покращення його діяльності.

Водночас, дякуємо за невтомну працю на цій посаді, життєву стійкість та мудрість попередньому директору ліцею – Білоус Любов Володимирівні. Ви провели 21 рік на посаді, вклали душу і серце у розвиток ліцею та навчання дітей. За час роботи проявили себе як професіонал високого рівня та досвідчений організатор, вчитель та наставник. Тож бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості та в такому ж оптимістичному настрої продовжувати навчання вихованців ліцею в якості вчителя історії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30