9-го грудня у місті Галич відбулися підсумки обласної мистецько-патріотичної акції “Незламна мужність поколінь”. Подія була приурочена до важливої історичної дати – 80-річчя з дня створення Української Повстанської Армії.

За безпосередню участь у обласній акції структурні підрозділи культурної сфери нашої громади нагородили грамотою від Управління культури, національностей та релігій ОДА. Нагадуємо, що 6-го травня 2023 року для підтримки обласної акції у Ворохтянському центрі культури, дозвілля, молоді та спорту влаштували подію “Незламна мужність поколінь” . Її проведення відбулося за підтримки відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради.

Запрошеними гостями на нагородженні була директор Ворохтянського центру культури Гриньків Аліна, працівниця відділу освіти Ворохтянської селищної ради Рахімова Тетяна, працівники Центру – Христан Мар’яна та Шишкін Тарас. У Галицькому візит-центрі вони від Ворохтянської громади представили вражаючу виставку на тему сучасної російсько-української війни.

Хочемо відзначити роботу працівників всіх закладів культури, які вкладали свою енергію та талант у організацію акції: Ворохтянський центр культури, дозвілля, молоді та спорту, Татарівський центр культури, дозвілля, молоді та спорту, працівники публічної бібліотеки Ворохтянської селищної ради. За надані для виставки експонати висловлюємо вдячність волонтерській спілці “Твій дім – твоя підтримка”, музею старожитностей села Татарів та Роману Ілитчуку. За підтримку під час організації варто відзначити роботу відділу освіти, культури, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради.

Дякуємо всім за згуртовану роботу та вітаємо з нагородою!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30