Чеська гуманітарна організація “Людина в біді” за фінансової підтримки американського народу оголошує конкурс з надання мікрогрантів для відновлення як переміщеного, так і місцевого бізнесу, який постраждав внаслідок воєнних дій після 24 лютого 2022 року, веде або планує вести свою діяльність у Івано-Франківській або Львівській областях, прагне відновити бізнес та має потенціал для створення робочих місць.

Проєкт з надання мікрогрантів передбачає:

надання грантових коштів на конкурсній основі у сумі:

  • до 1000 доларів США* для фізичних осіб-підприємців, які не використовують працю найманих осіб або мають не більше одного найманого працівника.
    Розмір гранту залежатиме від поданої пропозиції та бюджету.
  • до 5000 доларів США* для мікро, малих та середніх підприємств, які мають двох та більше найманих працівників. Розмір гранту залежатиме від поданої пропозиції та бюджету; навчальних заходів та менторської підтримки для відібраних учасників (обов’язкове проходження);

Також передбачено фінансову допомогу з відшкодування вартості послуг з догляду за дітьми дошкільного віку для найбільш вразливих родин, які очолюються жінками, у розмірі до 300 доларів США/міс.* впродовж 3 місяців.

Категорії підприємств, які можуть взяти участь у проєкті (ваша підприємницька діяльність може належати до декількох категорій):

  • мікро, малі та середні підприємства, які після 24 лютого 2022 року перемістилися/перереєструвалися з територій, постраждалих від війни, до Івано-Франківської або Львівської областей, згідно з наказом Мінреінтеграції від 22.12.2022 р. № 309, зі змінами (території, на яких ведуться (велися) бойові дії: Дніпропетровська область, Донецька область, Запорізька область, Київська область, Луганська область, Миколаївська область, Одеська область, Сумська область, Харківська область, Херсонська область, Чернігівська область);
  • мікро, малі та середні підприємства, які очолюються жінками;
  • мікро, малі та середні підприємства з числа місцевого населення та підприємці з числа ВПО, чий бізнес було втрачено або який постраждав внаслідок воєнних дій;
  • мікро, малі та середні підприємства, що очолюються особами/працевлаштовують осіб, які належать до вразливих груп і мають обмежений доступ до ринків праці.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30