Філія «Ворохтянське лісове господарство ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» інформує про можливості реалізації дров непромислового використання для потреб територіальної громади.

Вартість дров третьої групи на опалювальний період 2023/2024 за кубометр буде 880 гривень. Можливі обсяги поставки коливаються від 100 до 500 метрів кубічних у залежності від місяця. Детальніше – на світлині внизу.

Громадянам, для придбання дров’яної деревини створений онлайн-магазин дров для населення під назвою «ДроваЄ» (https://drovae.gov.ua/uk/ ). Щоб придбати лісопродукцію потрібно пройти авторизацію, зробити замовлення та оплатити рахунок.

Також можна звернутися безпосередньо у філію чи лісництво (за адресою) із заявою на придбання дров. У заяві повинен бути вказаний обсяг деревини, адреса проживання, паспортні дані та Індивідуальний податковий номер покупця (для внутрішньо переміщених осіб необхідно надати підтвердження про наданий статус ВПО). Під час подання заяви особа отримує від координатора реалізації дров для населення контактні дані представника лісництва, відповідального за відпуск дров. Отримати та оплатити рахунок, відповідно до вказаного в заяві об’єму деревини, можна у будь-якому відділенні банку або через інтернет-банкінг (Приват 24 тощо).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30