Нещодавно Благодійний фонд “Захід Шанс” і Ворохтянська селищна рада уклали договір про розвиток сфери соціальних послуг у громаді. Відповідно до нього фахівець із соціальної роботи (на договірній основі) надаватиме послуги на території Ворохтянської громади. 

Через агресію росії все більше сімей з дітьми потрапляють у скрутне становище і потребують сторонньої допомоги та підтримки. Для того, щоб діти із вразливих категорій змогли отримати необхідну допомогу та побороти складні життєві обставини, з ними буде працювати фахівець із соціальної роботи. 

Хто саме може отримати супровід?

багатодітні або малозабезпечені родини із важкохворими дітьми;

внутрішньо переміщені особи також можуть бути перенаправлені за допомогою, щоб задовольнити базові потреби дитини та родини.

Першочергово також допомагатимуть родинам, які потрапили в екстрену ситуацію:

аварія;

пожежа;

важкохвора дитина, яка потребує термінової операції.

Звернутися та проконсультуватися із соцпрацівником можна за телефоном:

0682540279 – Тетяна

Діяльність нового працівника фінансуватиме до наступного року Благодійний фонд “Захід Шанс” в рамках проєкту “Захист у дії/ProAction – Покращення доступу до житла, освіти та якісних соціальних послуг для дітей та сімей в Україні”.

Проєкт передбачає масштабну підтримку дітей та їхніх сімей, які опинились у важких життєвих обставинах через війну в Україні.

Як сказано на Facebook-сторінці Благодійного фонду, даний проєкт реалізовується у трьох областях України п’ятьма партнерськими організаціями – Terre des hommes, БФ “Захід Шанс”, БФ “Посмішка ЮА”, ГО “Центр реабілітації та відновлення”, ГО “Світ у барвах”, за фінансування Swiss Solidarity.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30