Вітаю працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом!

Ви є носіями української культури, людьми, що не тільки зберігають її, але й доповнюють та популяризують. Ваша місія надзвичайно важлива в умовах геноцидної війни, коли ворог намагається присвоїти українські культурні надбання та жорстоко знищує наших діячів: письменників, музикантів, поетів… Список можна доповнювати. Без перебільшення можна стверджувати: ви є кістяком культурних спільнот, під егідою яких відбувається об’єднання нашої великою та багатоманітної держави.

Я щиро вдячний працівникам наших Центрів культури, дозвілля, молоді та спорту, бібліотек, музеїв, учасникам аматорських колективів та майстрам народного мистецтва за стійку громадянську позицію, організацію патріотичних заходів, благодійних ярмарок та виставок. За беззаперечну і безперервну допомогу армії. Спільно з нашим відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту працюєте над розвитком культури Ворохтянської громади, збагачуєте її новими іменами, цікавими формами роботи навіть під час воєнного стану.

Багато з вас стали до лав ЗСУ і захищаєте нашу Батьківщину від дикої російської орди. Низький уклін та вічна слава тим, хто у цій боротьбі поклав свої життя.

Сьогодні бажаю всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, творчого натхнення та щастя під мирним українським небом!

Зі святом!

З повагою
Голова Ворохтянської селищної ради
Олег Дзем’юк

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30