Наша громада, як і більшість навколишніх, розвивається та живе завдяки мальовничій гірській місцевості, яка приваблює туристів.

Віадуки, яскраві фестивалі, унікальні дерев’яні церкви, гуцульські вироби, звуки трембіти і багато іншого є родзинкою нашого краю. Що не менш важливо – привітні люди, які цінують та популяризують це багатство. Зокрема екскурсоводи, готельєри, краєзнавці, провідники, туроператори, ресторатори… Багато з них зараз захищають Україну та, на жаль, жертвують своїм життям у боротьбі з московським ворогом.

В першу чергу всі слова подяки – їм. Завдяки таким людям Ворохтянська громада продовжує функціонувати, стає місцем відпочинку, оздоровлення та тихою пристанню для багатьох Захисників. Честь і пошана!

Не оминаємо привітаннями й тих, хто з початку повномасштабної війни приймає у своїх садибах людей з тривожними валізами, допомагає реабілітації ветеранів та дітей з прифронтових територій, проводить благодійні екскурсії, передає продукти та донатить на потреби армії. Ми знаємо, що таких достатньо у нашій громаді й ви робите надзвичайно важливу справу. Всіх благ вам та процвітання.

Сьогодні хочемо також відзначити роботу працівників відділу туризму, зовнішніх зв’язків та інвестицій, а також членів Туристичної ради нашої громади. Адже результатом і вашої діяльності, у тому числі, став яскравий брендинг Ворохти, відновлення туристичних локацій, створення туристичної навігації, віртуальних турів, забезпечення співпраці з Державним агентством розвитку туризму.

Вітаємо кожного, хто причетний до туризму! Бажаємо вам нових звершень, море енергії, сили, бадьорості та колосальних успіхів у популяризації Ворохтянської громади.

Сподіваємося, що незабаром ми зможемо мандрувати не тільки карпатськими схилами, але й херсонськими степами, донбаськими териконами у вільній Україні. А до того тримаємося і разом наближаємо цей день!

На фото внизу переглядайте наші рідні туристичні принади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30