Вчора, 21 квітня, на базі Ворохтянського ліцею відбувся турнір на Кубок Ворохтянського селищного голови з волейболу серед дівочих, шкільних команд. 

Організували турнір КО ФОК «Олімп» за підтримки очільника громади Олега Дзем’юка. 

У змаганнях взяли участь команди з Ворохти, Криворівні, Верховини, Ільців та села Нежухів Стрийського району (Львівська область).

У фінальній грі зійшлися команди Верховини і Криворівні. З рахунком 2:0 переможний кубок здобула команда з селища Верховини. 

2 місце – Криворівня:

3 місце – Нежухів (Стрийський р-н, Львівська обл.);

4 місце – Ільців;

5 місце – Ворохта.        

За підсумками турніру Анастасія Тушинська з команди Ворохти стала кращою захисницею, Яна Триф’як із села Криворівня – кращою зв’язуючою, Анжела Середа з Верховини – кращою нападаючою. 

Ці гравці були нагороджені подарунковими сертифікатами від очільника громади Олега Дзем’юка. За цими сертифікатами вони отримають професійні наколінники для гри у волейбол. Також, від Молодіжної ради Ворохтянської громади (голова Владислав Вацик) їм вручили футболки з туристичним брендингом Ворохти.

 

Не зважаючи на те, що формат турніру був шкільним, на потреби ЗСУ зібрали 11 тис. грн. Їх передали військовому з Ворохти Миколі Климпушу на придбання РЕБу.

Вітаємо всіх гравців та тренерів з чудовою грою! Бажаємо ще наполегливіше працювати та розвиватися! 

Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк висловлює подяку за організацію та проведення турніру: керівнику КО ФОК «Олімп» Івану Білоусу та тренеру з волейболу Михайлу Обідняку, начальнику віддділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Наталії Костюк, директору Ворохтянського ліцею Ірині Несторук, а також запрошеним командам та їх тренерам. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30