УКРАЇНА

ВОРОХТЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28.03.2024  року               с-ще Ворохта                  № 24

Про затвердження висновку
органу опіки та піклування
та призначення (особи яка буде здійснювати догляд)
помічника дієздатній особі Липці М.А.

Розглянувши заяву Липки М. А., ХХХ року народження,  жительки с. Татарів, вул. ХХ, ХХ  керуючись підпунктом 4 пункту “б” статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статей 56, 63, 78 Цивільного Кодексу України, Правил опіки і піклування, затверджених Наказом Державного комітету України у справах молоді, Міністерства освіти України, Міністерства здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999 року № 34/166/131/88,  «Положенням  про опікунську раду Ворохтянської селищної ради», висновком органу опіки та піклування виконавчого комітету Ворохтянської селищної ради від 27.03.2024 року, враховуючи висновки опікунської ради, виконавчий комітет Ворохтянської селищної ради

в и р і ш и в:

1. Затвердити висновок органу опіки та піклування про доцільність призначення Липка І. Й., ХХХ  р.н. (помічником дієздатної особи), особою яка здійснюватиме постійний догляд за (матір’ю) дієздатною особою Липкою М. А., ХХХ р.н.

2. Призначити Липка І. Й., ХХХ р.н. помічником дієздатної особи  (особою яка буде здійснювати постійний догляд) Липкою М. А., ХХХ р.н., яка за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду та не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, з метою надання їй допомоги.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ворохтянської селищної ради Юрія Галика.

Селищний  голова                                       Олег ДЗЕМ’ЮК

    Залишити коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Дзем'юк Олег Михайлович
    Cелищний голова:
    Дзем'юк Олег Михайлович
    +38(О3434)3-52-40
    Ясінський Юрій Петрович
    Староста с. Татарів:
    Ясінський Юрій Петрович
    +38(О3434)3-52-40
    Білоус Ярослав Михайлович
    Секретар ради:
    Білоус Ярослав Михайлович
    +38(О3434)3-52-30
    Галик Юрій Ярославович
    Керуючий справами виконкому:
    Галик Юрій Ярославович
    +38(О3434)3-52-30