5 грудня в Україні відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які хоч раз добровільно та безкорисливо простягнули руку допомоги потребуючому.

На території Ворохтянської громади діє дві волонтерські організації: “Татарівський оберіг” та “Твій дім – твоя підтримка”. Сьогодні з привітаннями до них завітали секретар ради Ярослав Білоус, староста села Татарів Юрій Ясінський і начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Костюк. Вони побажали міцного здоров’я та благополуччя нашим волонтерам і передали вітання від Ворохтянського селищного голови Олега Дзем‘юка, який зараз у відрядженні. У знак вдячності та шани подарували букети квітів та солодкі гостинці.

У цей день староста села Татарів мав честь вручити нагороди від 102 бригади ТрО двом волонтерам з «Татарівського Оберегу»: Гладиш Лілії та Борисевич Лілії. Вітаємо! Принагідно, також передали на потреби військових одноденний заробіток працівників селищної ради та старостинського округу.

Завдяки їм, волонтерам, що виявили ініціативу, не змогли стояти осторонь та словом і ділом допомагали у перші дні повномасштабного вторгнення, Україна вистояла. І продовжує боротися зараз. Великі волонтерські фонди, локальні спілки та кожен, хто надав допомогу у потрібний момент – це люди, які зробили величезний внесок у збереження соборності України.

З гордістю нагадуємо, що волонтерська діяльність та постійна підтримка бійців жителями Ворохтянської громади була відзначена на найвищому військовому рівні держави: у січні 2023 року громаду нагородив дипломом командувач об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Пишаємося нашими людьми, усіма, хто організовує благодійні заходи, присвячує свої дні пошуку військової амуніції, хто докладається своєю працею, донатить на армію, забігає у волонтерські спілки для приготування консервів на фронт та плетіння маскувальних сіток. Пишаємося маленькими волонтерами – дітьми, які все розуміють і по мірі своїх сил допомагають. І дякуємо вам! Бачимо, цінуємо зусилля та продовжуємо працювати злагоджено задля спільної мети.

Сьогоднішній день – ще один привід подякувати волонтерам громади, тим, кого ви знаєте і хто виявив підтримку у важкі часи.

Вітаємо українських волонтерів! Нехай ви будете здоровими і щасливими, телефонні дзвінки – спокійними, а допомога завжди доходить до отримувача.

Разом до перемоги!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30