На День Незалежності у Татарові відбувся благодійний ярмарок “Разом до Перемоги”. На ньому зібрали 70 222 грн. Всі кошти з продажу солодощів та різних гуцульських смаколиків, підуть на придбання дронів-камікадзе для військових з Татарова. Бойові пташки полетять знищувати ворога на Запорізькому напрямку. Звіт буде на Facebook-сторінці Татарівський Оберіг

Організували благодійний ярмарок працівники Татарівського центру культури, дозвілля, молоді та спорту (керівник Марія Завальнюк).

Акцію відвідало багато людей, які з задоволенням купували різноманітні наїдки та донатили для наших військовослужбовців.

Для відвідувачів готували та забезпечували продуктами: Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк, староста села Татарів Юрій Ясінський, працівники старостинського округу с. Татарів, фінансового відділу та ЦНАПУ Ворохтянської селищної ради, волонтерського центру “Татарівський Оберіг”, Татарівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, садочку “Ліщинка”; підприємці Наталія Кульчицька, Іван Гриценко, Стелла Янко та Олександр Балагур.

На ярмарку виступали: колектив “Панянки” (Татарівський центр культури), вокальний ансамбль “Струни серця” (Ворохтянського центру культури), виконували пісню “Думи” Анастасія та Ірина Годорак, Наумчак Ангеліна співала пісню “Це рідна серцю Україна”, а Світлана Тинкалюк – пісню “Україно, ти мій рідний край”.

Фольклорно-етнографічний колектив “Березунка” зіграв уривок з традиційного гуцульського весілля під назвою “Вінки у молодої”, хореографічний колектив “Гуцулята” станцював патріотичний флешмоб, заспівала пісню “Квітуча Україна” Наталія Дедерчук, показали чудовий перфоманс учасники спортивно-оздоровчого табору “Петрос”. Під кінець сцену запалювала співачка SANNA.

Ми дякуємо кожному і кожній, хто доклався своїми коштами до благородної справи, прийшов на ярмарок, приготував смаколики, виступав і слухав…

Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість організовувати такі заходи!

Більше фото на наших сторінках у соцмережах. Підписуйтеся на Facebook та Instagram

1 Коментар

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30