У бою за Україну загинув воїн, мешканець селища Ворохта, батько маленького хлопчика і наш колега – Проданюк Юрій Олегович, 06.03.1991 року народження.

Він працював у відділі освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради, був спокійною і доброю людиною. Мобілізувався у 2023 році, відстоював незалежність і суверенність держави на Донецькому напрямку. Загинув 24 серпня під час артилерійського обстрілу району зосередження резерву кулеметного взводу 1-го стрілецького батальйону в місті Констянтинівка, Донецька область.

Юрій був водієм кулеметного взводу військової частини А0998.

Від імені апарату селищної ради та всіх її виконавчих органів висловлюємо щирі співчуття його сину, дружині, батькам та всім рідним і знайомим. Це надзвичайно болюча втрата для громади. Юрій був відповідальним колегою і чуйним другом, він завжди відкликався на прохання про допомогу. Ми разом з вами схиляємо голови в глибокій скорботі.

Воїна поховали 28 серпня у селищі Ворохта. Попрощатися з ним прийшли односельці, друзі, колеги, сусіди та бойові побратими. Люди виходили з машин і навколішках проводжали оборонця в останній шлях.

Юрій назавжди в серцях друзів, рідних і колег, як людина добра, відповідальна, врівноважена і чуйна.

Вічна пам’ять та шана Захиснику!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30