Щиро вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту!

У той час, коли російські війська роблять все, щоб знищити українську волю, ви зі стійкістю і впертістю продовжуєте тренуватися, представляти Україну на міжнародній арені і нашу громаду на районному, обласному та всеукраїнському рівнях. Ви присвятили своє життя улюбленій справі, з гідністю співаєте гімн України та виборюєте призові місця на змаганнях. 

На жаль, через агресію росії спортивна спільнота втрачає чимало прибічників фізичної культури, спортсменів, галузь деформується і поповнюється ветеранами війни. І чимало любителів спорту взяли у руки зброю задля захисту держави, пожертвували своїм життям у боротьбі. Повага і шана їм!

Вітаю вчителів, тренерів, ветеранів фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді! В умовах обмежених ресурсів ви робите все можливе, щоб спортивна спільнота жила і розвивалася. Щирі вітання тренерам КО ФОК “Олімп”, Івано-Франківської обласна ОК ДЮСШ із зимових видів спорту, ВФСТ “Колос” АПК Україна і ГО “Спортивний клуб “Ворохта”, що діють на території нашої громади.

Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Нехай лави прихильників спорту поповнюються новими талантами і щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури! 

З повагою – Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30