Завтра, 31 серпня близько 9:15, у Ворохті розпочнеться забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. Маршрут учасників частково пролягатиме через центральну дорогу від Меморіалу Героїв по вулиці Д. Галицького попри спортивно-туристичну базу «УКРАЇНА», далі по вулиці Богдана Хмельницького, вулиці С. Височана до залізничного переїзду у село Вороненко. Опісля, всі учасники повертатимуться на фініш до Меморіалу Героїв.

Шановні жителі даних вулиць, просимо тимчасово обмежитися з рухом транспорту по цьому маршруту на час проведення забігу. Також просимо власників садиб зеленого туризму повідомити про захід людей, що у вас відпочивають. Забіг триватиме близько двох годин, захід завершиться об 11:00. 

Також прохання з розумінням поставитися до можливих незручностей, адже мета забігу важлива – це вшанування пам’яті загиблих у російсько-українській війні військових. Захід приурочений до Дня пам’яті Захисників України. Всі учасники будуть бігти із закріпленими на футболці наліпками з іменем загиблого Героя, який віддав життя в боротьбі за територіальну цілісність України.  

Захід також благодійний – ми збираємо кошти на дрони для ворохтянського військового. Задонатити навіть зараз може кожен за посиланням у коментарях.

Заздалегідь дякуємо за розуміння та підтримку події!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30