Зустріч відбулася у світлі останніх подій: повідомлення про загрозу замінування загальноосвітніх закладів освіти громади. На щастя, тоді сповіщення не підтвердилося, проте це створило прецедент. 

Ситуація стала причиною наради за участі очільника громади Олега Дзем’юка, начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Наталії Костюк, завідувача сектору цивільного захисту та мобілізаційної роботи Ворохтянської селищної ради Володимира Петрованчука з директорами закладів освіти громади.

У ході бесіди вкотре обговорили готовність садочків з ліцеєм та гімназією до можливих надзвичайних ситуацій, координування дій директорів, а також персоналу, з інспектором служби освітньої безпеки у таких випадках та наголошення на організації тренувальних заходів з евакуації дітей. 

Варто зазначити, що під час повномасштабної війни в університети, школи та муніципальні заклади на Прикарпатті, як і по всій Україні, неодноразово надходять тривожні дзвінки про замінування. У більшості випадків вони не підтверджуються, втім варто бути готовим до всього. 

У нашій ж громаді подібне сповіщення трапилося вперше і маємо надію, що в останнє.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30