За ініціативи Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб, з метою популяризації здорового харчування й способу життя, профілактики неінфекційних та інфекційних захворювань відбудеться виїзна акція «День здоров’я» для мешканців громади та працівників санаторію «Гірське повітря».

Акція відбудеться: 22 серпня 2024 року з 11:00 до 14:00 год. у санаторії «Гірське повітря» (селище Ворохта, вул. Данила Галицького 5).

Даний захід проведуть за участю кваліфікованих спеціалістів Медичного центру «Оксфорд Медікал Буковель», БО «100% життя», виїзна Мобільна оптика, Надвірнянського РВ ДУ “Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ” та з використанням спеціального автобуса.

Мешканці громади матимуть можливість БЕЗКОШТОВНО отримати наступні послуги:

  • тестування на соціально значущі інфекції, такі, як вірусні гепатити В і С, ВІЛ-інфекцію, коронавірусну хворобу COVID-19;
  • вимірювання рівня глюкози в крові;
  • вимірювання артеріального тиску, частоти пульсу та насиченості капілярної крові киснем (пульсоксиметрія);
  • проведення антропометричних вимірювань: ваги тіла, зросту, об’єму талії та розрахунок індексу маси тіла; ✅медична консультація фахівців;
  • мобільна оптика;
  • надання консультації щодо здорового способу життя, збалансованого харчування, шкоди тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв, а також збереження ментального здоров’я.

Санаторій «Гірське повітря» запрошує всіх жителів громади та мешканців санаторію «Гірське повітря» відвідати акцію, скористатися БЕЗКОШТОВНИМИ медичними послугами і перевірити стан свого здоров’я.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30