Сьогодні вперше наша громада долучилася до всеукраїнського патріотичного забігу “Шаную воїнів, біжу за Героїв”. Учасники стартували і фінішували біля Меморіалу Героїв у центрі селища Ворохта.

Бігли у пам’ять про загиблих як рідні і близькі наших захисників, так і працівники різних комунальних структур громади, спортивних організацій, долучилися навіть люди з інших областей!

Найменшому учаснику, що взяв участь у забігу, всього три рочки, а найстаршому – близько сімдесяти. Дух учасників був сильним, адже всі знали, за кого біжать

Захід відбувся за ініціативи Марії Томащук, дружини полеглого військового з Ворохти. Організацією займалася Ворохтянська селищна рада з підтримкою її виконавчих органів, комунальних організацій та депутатського корпусу.

Дякуємо кожній і кожному, хто зголосився і побіг на честь наших Воїнів! Це було потужно, гідно їхньої світлої пам’яті. Особлива подяка – родинам наших воїнів, які попри біль втрати знайшли сили бути разом з нами.

Надзвичайно вдячні волонтерам, медичним працівникам та правоохоронцям з відділу поліції міста Яремча за сприяння та підтримку у проведенні заходу.

На забігу у благодійну коробку задонатили 20 510 гривень, на банку Моно надіслали 6 270 гривень. Ще деякий час банка буде відкрита для донатів, оскільки для купівлі FPV-дрони KOZAK потрібно ще 7 тисяч. Посилання на банку у коментарях, просимо долучитися до доброї справи і допомогти закрити збір! Звіт буде на цій сторінці, дрон передамо ворохтянському військовому Павлу.

Світла пам’ять нашим полеглим Воїнам та оборонцям, що зараз відстоюють кордони України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30