УКРАЇНА

ВОРОХТЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 28.03.2024  року               с-ще Ворохта                  № 20

Про надання статусу дитини,
позбавленої батьківського
піклування

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Сімейним кодексом України, пунктами 13,22,24,31 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866, «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», враховуючи що його мама Дудолад  А.  В. ХХХ року народження, відмовилася забрати дитину з закладу охорони здоров`я (Акт закладу охорони здоров`я та органу внутрішніх справ України про дитину, яку батьки (матір або батько), інші родичі або законний представник відмовилися забрати з пологового будинку, іншого закладу охорони здоров`я від 28.02.2024 року). Витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про державну реєстрацію народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України № 00031516613, від  06.07.2021 року, виданий відділом державної реєстрації актів цивільного тану по Слобідському та Основ’янському районах у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків), та рішення комісії з питань захисту прав дитини Ворохтянської селищної ради, протокол №29, від 27.03.2024 року

в и р і ш и в:

1. Надати статус  дитини, позбавленої батьківського піклування ХХХХ  ХХ ХХ 20ХХ року народження.  

2. Малолітній ХХХХХ  ХХ  ХХ ХХ 20ХХ року народження, який перебуває в комунальному некомерційному підприємстві Харківської обласної ради “Центр медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям “Берегиня” переміщений (евакуйований) до Комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій  “Смерічка” Івано-Франківської обласної ради, за адресою вулиця Данила Галицького, 65А, селище Ворохта, Надвірнянський район Івано-Франківська  область, зарахувати на повне державне забезпечення.

3. Функції опікуна, щодо дитини, позбавленої батьківського піклування, ХХХ  ХХ  ХХ ХХ 20ХХ року народження, покласти на адміністрацію закладу, в особі Директора закладу.

4. Службі у справах дітей  вживати заходів щодо подальшого влаштування дитини до сімейних форм виховання.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ворохтянської селищної ради  Юрія Галика.

Селищний  голова                                       Олег ДЗЕМ’ЮК

    Залишити коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    Дзем'юк Олег Михайлович
    Cелищний голова:
    Дзем'юк Олег Михайлович
    +38(О3434)3-52-40
    Ясінський Юрій Петрович
    Староста с. Татарів:
    Ясінський Юрій Петрович
    +38(О3434)3-52-40
    Білоус Ярослав Михайлович
    Секретар ради:
    Білоус Ярослав Михайлович
    +38(О3434)3-52-30
    Галик Юрій Ярославович
    Керуючий справами виконкому:
    Галик Юрій Ярославович
    +38(О3434)3-52-30