За ініціативи Ворохтянського селищного голови Олега Дзем’юка, яку підтримали селищні депутати, вперше у громаді вручають сертифікати на 50 тис. грн молоді, яка досягла особливих успіхів у різних галузях.

2 квітня у приміщенні Ворохтянського центру культури, дозвілля, молоді та спорту ці сертифікати офіційно знайшли своїх адресатів.

Дев’ятьом талановитим номінантам виплатять по 50 тис. грн., як стимул для подальшого розвитку та нових здобутків. 

Раді перерахувати наших призерів!

За досягнення у номінації «Науково-навчальна діяльність»: за розробку мультифункціональної платформи для тестування здобувачів освіти QuickQuiz нагороду вручили: 

Максиму Дедерчуку та Дмитру Семчуку (вчитель – Іван Арсенич).

За досягнення у номінації «Спортивні досягнення» та прославлення Ворохтянської громади на всеукраїнській та міжнародній аренах:

Віталію Калініченку (тренери – Андрій Карпенко, Володимир Бощук)

Жанні Глуховій (тренери – Ігор Стефанюк, Андрій Карпенко, Валерій Вдовенко і Тарас Попович)

Миколі Смику (тренери – Василь Хомин, Олексій Хомин, Олександр Лазарович, Віталій Прокоп’юк і Тарас Попович)

Василю Бухонку (тренери – Василь Хомин, Олексій Хомин, Віталій Прокоп’юк і Тарас Попович)

Ростиславу Кіращуку (тренери – Ігор Стефанюк, Роман Підлужний та Руслан Баланда)

Нестору Білоусу (тренер – Семен Скубенич)

За досягнення у номінації «Мистецька діяльність» та прославлення Ворохтянської громади на всеукраїнській сцені:

Владиславу Ониськову (вчитель – Петро Сказків).

Кожен з них мав змогу розповісти про себе та власні досягнення або продемонструвати їх наяву: Владислав Ониськів зіграв на цимбалах, юні айтівці продемонстрували розроблену платформу для освітнього закладу, а спортсмени перерахували власні досягнення, здобуті на міжнародних аренах.

Кожного тренера з ОКДЮСШ із зимових видів спорту, Державного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту та збірної України зі стрибків на лижах із трампліна та сноубордингу, вчителя Ворохтянського ліцею, які займалися розвитком потенціалу наших дітей, нагородили подяками від селищного голови та статуеткою з підсвіткою у формі України.

Згадали і вже, на жаль, покійних Петра Сказкова та Андрія Карпенка. Адже саме ці люди розвивають та розвивали успішне молоде покоління громади.

“Тішить, що українські діти виявляють стійкість навіть у непрості часи і впевнено йдуть до власної мети. Звичайно, дякуємо Захисникам та Захисницям за те, що маємо змогу бути зараз тут і нагороджувати українську талановиту молодь” – зазначив очільник громади Олег Дзем’юк.

Впевнені, що ця подія стане прикладом та мотивацією для маленьких школярів, що були присутні на нагородженні. Адже визнання досягнень нашої молоді є чималим стимулом для їх руху вперед. 

Ці молоді люди – гарант світлого майбутнього України.

Селищний голова Олег Дзем’юк висловлює подяку всім, хто відвідав захід та підтримав оплесками таланти громади. Окрема вдячність працівникам відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту селищної ради, працівникам Центру культури, дозвілля, молоді та спорту с-ща Ворохта за організацію. За вклад у розвиток дитячо-юнацького спорту, науки та творчості в громаді дякує депутатам Ворохтянської селищної ради, адміністрації та тренерсько-викладацькому колективу Івано-Франківської ОКДЮСШ із зимових видів спорту, Державному центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту та збірної України зі стрибків на лижах із трампліна та сноубордингу, педагогам і освітнім закладам громади. 

Низький уклін оборонцям, завдяки яким маємо змогу втілювати такі ідеї та мотивувати молодь. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30