Сьогодні, 9 лютого, відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради в особі начальника відділу Наталії Костюк підписав трьохсторонню угоду про творчу співпрацю.

Мета договору – налагодження співробітництва, координації спільної діяльності та взаємодії.

Партнерами стали відділ освіти, культури, молоді та спорту Немовицької сільської ради, в особі начальника відділу Сергія Саванчука та відділ освіти Онуфріївської селищної ради в особі начальника відділу Наталії Кравченко. Ініціатива відбулася за підтримки Ворохтянського селищного голови Олега Дзем’юка, Онуфріївського селищного голови Віталія Берези та Немовицького сільського голови Олександра Трохімця.

Ми були раді показати працівникам відділів краєвиди громади та поділитися власними успішними напрацюваннями у освітянській сфері.

Адже наша громада стала однією з перших в Україні, де написали повноцінну стратегію розвитку освіти та стратегію розвитку Ворохтянського ліцею у співпраці з міжнародним проєктом DECIDE. Над цими основоположними документами плідно працював відділ освіти Ворохтянської селищної ради. Тож це та досвід залучення грантових коштів для покращення освітянської сфери стали однією з головних тем обговорень.

Навзаєм згадані відділи запропонували нашій громаді досвід впровадження ідей видатного педагога В. О. Сухомлинського, а також проведення науково-практичної конференції «Методична система В. О. Сухомлинського в Новій українській школі».

Ми дякуємо працівникам відділів освіти Онуфріївської селищної ради та Немовицької сільської ради за виявлену ініціативу. Впевнені, що ця угода стане міцним фундаментом для подальшої співпраці.

“Знаємо, що воєнний час аж ніяк не сприяє розвитку освіти. Адже через ворожу агресію відбувається значне просідання у якості надання освітніх послуг. Проте, попри чималі труднощі, українські діти мають вчитися і наше завдання зробити цей процес якомога доступнішим. Маю надію, що у цьому прагненні ми матимемо чим один одному допомогти та посприяти”, – резюмував селищний голова Олег Дзем’юк під час зустрічі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30