УКРАЇНА

ВОРОХТЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 25.01.2024  року               с-ще Ворохта                  № 6

Про затвердження висновку
органу опіки та піклування
та призначення постійного догляду
Юганюку А. В.

Розглянувши заяву Юганюка А. В., який проживає в с. Татарів керуючись підпунктом 4 пункту “б” статті 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статей 56, 63, 78 Цивільного Кодексу України, Правил опіки і піклування, затверджених Наказом Державного комітету України у справах молоді, Міністерства освіти України, Міністерства здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.199 року № 34/166/131/88, «Положенням про опікунську раду Ворохтянської селищної ради», враховуючи висновок опікунської ради Ворохтянської селищної ради, виконавчий комітет Ворохтянської селищної ради

в и р і ш и в:

1. Затвердити висновок органу опіки та піклування про доцільність призначення Добровольського Б. В., Х р.н., помічником дієздатної особи (особою, яка буде здійснювати постійний догляд) Юганюка А. В., Х інваліда Х групи.

2. Призначити Добровольського Б. В.,  Х р.н. помічником дієздатної особи  (особою яка буде здійснювати постійний догляд)  Юганюка А. В., інваліда  Х групи,  який за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду та не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, з метою надання йому допомоги.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ворохтянської селищної ради Юрія Галика.

Селищний  голова                                       Олег ДЗЕМ’ЮК

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30