Санвузли на першому поверсі ліцею не працювали вже понад двадцять років, у таких умовах навчалося декілька поколінь учнів. Відсутність простих вбиралень створювала труднощі у забезпеченні базових потреб для молодших школярів та вчителів. Проте наприкінці жовтня 2023 року у закладі освіти розпочався капітальний ремонт. Відтоді на першому поверсі кипіла робота з облаштування холу, туалетів, душових кабін для дітей. І сьогодні ремонт завершився: необхідні комунікації підведено, приміщення облаштовано.

Ми раді представити для учнів, педагогів та батьків нові комфортні умови. Це – ще один крок до усунення труднощів, які стають на заваді навчальному процесу.

Для проведення будівельно-ремонтних робіт приміщення витрачено 1 888 847,64 млн.грн., а саме: з селищного бюджету – 1 288 847,64 млн.грн., з обласного бюджету виділено 600 000 тис. грн. Дякуємо за сприяння та підтримку у покращенні ліцею його випускнику, а зараз заступнику голови Івано-Франківської обласної ради, Миколі Палійчуку. За якісне виконання робіт висловлюємо вдячність підряднику Віктору Попадюку.

На відкритті нового холу були присутні директор ліцею Ірина Несторук, вчителі та технічний персонал. Також долучилися до заходу селищний голова Олег Дзем’юк, працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту, депутати Ворохтянської селищної ради. Традиційно, нові приміщення освятив та провів молитву о.Василь Михайлюк.

«Велика подяка нашим військовим, адже тільки завдяки їх зусиллям маємо змогу працювати та покращувати умови навчання для дітей» – зазначив очільник громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30