УКРАЇНА

ВОРОХТЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

НАДВІРНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 31.10.2023  року               смт Ворохта                  № 87

Про присвоєння поштової адреси

об’єктам нерухомого майна

Розглянувши звернення про присвоєння поштової адреси до житлового будинку, у відповідності до рішення Ворохтянської селищної ради від 27 червня 2012 р. №153– 13/2012 «Про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна смт Ворохта», керуючись Законом України Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради

в и р і ш и в:

1. Присвоїти поштову адресу до житлового будинку Малярчука Ярослава Юрійовича (ІПН ХХХ), загальною площею Х м², житловою площею Х м2 : вул. ХХХ, у с. Татарів, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.

1.1. Малярчуку Я.Ю. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

2. Присвоїти поштову адресу до житлового будинку Гуменюк Олесі Дмитрівни (ІПН ХХХ), загальною площею Х м², житловою площею Х м2: вул. ХХХ, у с-щі Ворохта, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
2.1. Гуменюк О.Д. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

3. Присвоїти поштову адресу до об’єкту будівництва – Нове будівництво житлового будинку Думанського П. В. (ІПН ХХХ) розташованому по вул. І. Франка у с-щі Ворохта на земельній ділянці для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (кадастровий номер 2611040300:21:008:0549): вул. ХХХ у с-щі Ворохта, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
3.1. Думанському П.В. після початку будівництва укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

4. Присвоїти поштову адресу до житлового будинку Колімбровського Л. Г. (ІПН ХХХ), загальною площею Х м², житловою площею Х м2 : вул. ХХХ, у с. Татарів, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
4.1. Колімбровському Л.Г. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

5. Присвоїти поштову адресу до будівлі торгівлі Рибак Т. А. (ІПН ХХХ), розмір частки – 1/4, Рибак А. А. (ІПН ХХХ), розмір частки – 1\4, Рибак О. П. (ІПН ХХХ), розмір частки – 1/2, загальною площею Х м², : вул. ХХХ, у с-щі Ворохта, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
5.1. Рибак Т.А., Рибак А.А., Рибак О.П. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

6. Присвоїти поштову адресу до будівлі торгівлі Івасишин Н. Б. (ІПН ХХХ), загальною площею Х м², : вул. ХХХ, у с-щі Ворохта, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
6.1. Івасишин Н.Б. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

7. Присвоїти поштову адресу до будівлі торгівлі ТзОВ «Ярополк» (ЄДРПОУ 387123009156), загальною площею 136, 7 м², : вул. Д.Галицького, 59/3, у с-щі Ворохта, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
7.1. ТзОВ «Ярополк» після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

8. Присвоїти поштову адресу до об’єкту будівництва – Нове будівництво житлового будинку Крук Т. С. (ІПН ХХХ) розташованому по вул. М. Грушевського у с-щі Ворохта на земельній ділянці для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (кадастровий номер 2611040300:20:004:0129): вул. ХХХ у с-щі Ворохта, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
8.1. Крук Т.С. після початку будівництва укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

9. Присвоїти поштову адресу до житлового будинку Шептак Л. А. (ІПН ХХХ), загальною площею Х м², житловою площею Х м2 : вул. ХХХ у с. Татарів, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
9.1. Шептак Л.А. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

10. Присвоїти поштову адресу до об’єкту будівництва – Нове будівництво житлового будинку Бойко М. А. (ІПН ХХХ), розташованому по вул. М. Грушевського у с-щі Ворохта на земельній ділянці для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (кадастровий номер 2611091201:14:003:0087): вул. ХХХ у с. Татарів, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
10.1. Бойко М. А. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

11. Присвоїти поштову адресу до об’єкту будівництва – не завершене будівництво житлового будинку Назаревича Б. Т. (ІПН ХХХ), розташованому по вул. О. Довбуша у с. Татарів на земельній ділянці для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (кадастровий номер 2611091201:13:014:0011): вул. ХХХ у с. Татарів, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.
11.1. Назаревичу Б.Т. після оформлення права власності на житловий будинок укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ворохтянської селищної ради Юрія Галика.

Селищний  голова                                       Олег ДЗЕМ’ЮК

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30