Традиційно в останню неділю вересня у нашій державі відзначають Всеукраїнський день дошкілля. З нагоди цього свята селищний голова Олег Дзем’юк та начальниця відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Наталія Костюк вручили грамоти подяки працівникам садочків “Ліщинка” та “Лісова казка”.

“Безмежно вдячний за Вашу працю та бажаю здоров’я, міцних нервів, родинного благополуччя, любові, здійснення мрій та успіхів у Вашій роботі!” – привітав селищний голова.

Працювати з дошкільнятами, забезпечувати їх комфорт та безпеку надзвичайно важко, це вимагає від Вас, дорогі вихователі, глибокої самовіддачі, терпіння і нескінченної любові до своєї роботи. Адже дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, у цьому віці формуються її особистість, творчий потенціал та спосіб мислення.

Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління, що завдяки вашій турботі та мудрості незабаром стануть повноцінними членами Ворохтянської громади.

Тож дякуємо за роботу та вітаємо Вас з професійним святом!

Нехай доля сторицею віддячить Вам за невтомну працю незмінною прихильністю.

Також дякуємо нашим військовим за те, що вихователі мають можливість і далі навчати дітей у дусі справжнього патріотизму та любові до України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30