Задля вшанування пам’яті та нагадування учням гімназії про ціну нашої Незалежності, сьогодні на стіні рідної Татарівської гімназії освятили меморіальну дошку нашому загиблому Герою та Захиснику – Владиславу Шургалюку.

Він загинув 19 жовтня внаслідок мінометного обстрілу в районі Берестове, Донецька область.

Церемонія традиційно розпочалася з гімну України та молитви, дружина Владислава разом з сином урочисто зняли синьо-жовтий стяг та відкрили дошку. Отець Петро провів панахиду, пам’ять про вбитих у російсько-українській війні всі присутні вшанували хвилиною мовчання.

На освячення меморіальної дошки прийшли рідні та друзі Владислава, його вчителі, сусіди, воїни нашої громади, Ворохтянський селищний голова Олег Дзем’юк і староста села Татарів Юрій Ясінський, офіцер мобілізаційного відділення Надвірнянського РТЦК та СП, майор Любомир Дедерчук.

Вічна пам’ять Герою, що загинув за Україну!

P.S. Попри сумну подію, у цей важливий для всіх українців день відзначають свої дні народження воїни нашої громади: Ярослав Молдавчук і Мар’ян Будзуляк. Тож ми хочемо привітати їх і побажати найважливішого: нехай Бог оберігає вас від всіх негараздів і небезпек. Молимося за вас і всіх наших захисників!

Більше фото є на нашому Facebook та Instagram

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30