У суботу та неділю у селищі Ворохта відбувся ярмарок “Крила Нації”. Його мета є надзвичайно важливою – це покупка дрону МАВІК-3 для військових з Ворохтянської громади. Про зібрану суму ми повідомимо згодом, оскільки ще підраховуються витрати на організацію. Звіти про задіяні кошти та покупку дрону будуть на сторінці Молодіжна Рада Ворохтянської Громади

“Надзвичайно важливо, щоб такі ярмарки відбувалися. Ми маємо спільно підтримували наших військових і пам’ятати, що війна продовжується, а отже – треба працювати для перемоги!” – сказав очільник громади Олег Дзем’юк.

До благородної мети приєдналися та підготували смаколики Молодіжна рада, ЗДО “Лісова казка”, Ворохтянський селищний голова та відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради, крім того деякі підприємці з громади. Більше – на фото.

Заходи відбувалися у рамках святкувань 32 річниці Дня Незалежності України біля Парафіяльної церкви Різдва Пресвятої Богородиці та на спортивному полі Ворохтянського ліцею.

Ми дякуємо всім, хто готував смаколики для відвідувачів, купував їх, взяв участь, волонтерив, прийшов на ярмарку, задонатив кошти або поширив інформацію про подію.

Слава Україні!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30