Завдяки урядовому проєкту «єРобота» на Прикарпатті відкрилися нові компанії, діючі підприємства збільшили обсяг виробництва, розширили асортимент продукції та послуг, деякі з них вийшли на нові ринки.

Вже 523 жителі Прикарпаття скористалися програмою і отримали мікрогрант на започаткування чи розвиток власної справи. Вони створять 1040 робочих місць в різних галузях. Про це повідомляє Івано-Франківський обласний центр зайнятості.

Нагадуємо, що для ветеранів війни та членів їх сімей діє програма «Грант для ветеранів». Так, від початку року 61 заявник з Івано-Франківщини отримав позитивне рішення Державного центру зайнятості щодо надання їм коштів гранту. Завдяки грантам будуть створюватися нові робочі місця та розвиватися підприємництво, а ветерани війни мають можливість реалізовувати свої бізнес-ідеї.

Урядовий проєкт «єРобота» є однією зі складових політики «Зроблено в Україні». За підсумками 16-ого періоду подачі заяв на отримання коштів гранту згідно програми «Власна справа» Івано-Франківщина на четвертому місці. Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту/гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, що не мають досвіду ведення бізнесу. Їх подають через портал Дія разом з бізнес-планом. Основна вимога надання мікрогранту/гранту – створення нових робочих місць.

Консультації з питань сфери зайнятості, зокрема щодо процедури подання заявки та отримання грантів ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30