28 серпня, як і було анонсовано раніше, у сесійній залі селищної ради відбулися громадські слухання щодо змін до Генерального плану та плану зонування території селища Ворохта.

На слуханнях спостерігалася низька активність громадськості, на поштову адресу надійшло кілька пропозицій від громадян. Подані усні та письмові пропозиції розглядалися безпосередньо під час громадського слухання.

Всі пропозиції мешканців зафіксовані у протоколі і передані розробнику проекту містобудівної документації (Івано-Франківська філія ДП УДНД інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО») на опрацювання для внесення змін у межах закону.

Остаточний варіант відкоригованого Генплану селища Ворохта розробниками буде повернуто на затвердження сесією Ворохтянської селищної ради. 

Громадські обговорення тривають до 1 вересня (включно). З техніко-економічними показниками містобудівної документації: «Зміни до Генерального плану та плану зонування території (зонінг) селища Ворохта Надвірнянського району Івано-Франківської  області» можна ознайомитися на сайті Ворохтянської селищної ради у розділі меню Прес-центр → Громадське обговорення.

📩Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження):

78595, Івано-Франківська область, Надвірнянський район, селище Ворохта, вул. Д. Галицького, 41, у письмовому вигляді особисто або на електронну адресу Ворохтянської селищної ради: е-mail: vr_tg@vorokhtianska-rada.gov.ua.

Пропозиції приймаються до 31 серпня (включно).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30