23 серпня на полі Ворохтянського ліцею відбувся дитячий футбольний турнір “Пам’яті Богдана Бухонка”. Його організував відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ворохтянської селищної ради разом з КО ФОК “Олімп”.

На церемонію відкриття запросили рідних оборонця: його мати Ольга подякувала організаторам і зазначила, що Богдан з дитинства любив і займався різними видами фізичної активності, згодом навіть став тренером з футболу, тож такі події є гарним вшануванням його пам’яті. Вона побажала всім присутнім гравцям ніколи не опускати руки і продовжувати займатися спортом, а батькам щиро підтримувати їх на цьому шляху. Також на церемонії відкриття виступив очільник громади Олег Дзем’юк та начальниця відділу освіти Наталія Костюк. Селищний голова побажав дітям гарної гри, подякував нашим оборонцям за можливість проводити цей захід, адже він нагадує маленьким футболістам і всім нам, яку ціну ми платимо за незалежність.

Традиційно лунав гімн нашої держави, опісля розпочали змагання. Діти 2017 року і молодші з Ворохти, Татарова, Микуличина та Кривого Рогу із запалом зіграли декілька ігор. У висновку перемогла дружба, адже як зазначив тренер команди “Олімп” Роман Цибій: “У нас всі діти – переможці”.

Вже десятий рік ми вшановуємо пам’ять знайомих і незнайомих людей, що загинули у боротьбі за Україну. Згадуємо те, що вони любили і чому присвячували свій час. Богдан жив спортом, навчав дітей футболу, був молодим активним патріотом. Тож нехай таким він і залишиться у наших спогадах.

Більше фото – у дописі на Інстаграм-сторінці:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дзем'юк Олег Михайлович
Cелищний голова:
Дзем'юк Олег Михайлович
+38(О3434)3-52-40
Ясінський Юрій Петрович
Староста с. Татарів:
Ясінський Юрій Петрович
+38(О3434)3-52-40
Білоус Ярослав Михайлович
Секретар ради:
Білоус Ярослав Михайлович
+38(О3434)3-52-30
Галик Юрій Ярославович
Керуючий справами виконкому:
Галик Юрій Ярославович
+38(О3434)3-52-30